1 milyon TL ödülle aranıyordu! Terörist Hayri Mava yaralı ele geçirildi

Terör örgütüne yönelik operasyonlar sınır ötesinde ve yurt içinde hız kesmeden devam ediyor. Son olarak turuncu kategoride yer alan Hayri Mava kod adlı Mahmut Okay isimli terörist yaralı olarak ele geçirildi. Terörist, 1 milyon TL'ye kadar ödülle aranıyordu.

Turuncu kategoride 1 milyon TL’ye kadar ödülle aranan 'Hayri Mava' kod adlı terörist yaralı olarak ele geçirildi.

YARDIM EDEN KİŞİ DE YAKALANDI

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada teröristin Muş'un Varto ilçesinde yakalandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca teröriste yardım ve yataklık yapan bir kişinin de yakalandığı duyuruldu.

1 milyon TL ödülle aranıyordu! Terörist Hayri Mava yaralı ele geçirildi

ÇIKAN ÇATIŞMADA YARALANDI

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İç güvenlik operasyonları kapsamında; Muş Varto İlçesi, Varto-Karlıova yolu üzerinde, Jandarma Yol Kontrol Noktasında dün akşam saatlerinde şüpheli bir araç durdurulmuş, araçtakilerle çıkan çatışmada, PKK terör örgütünün sözde Erzurum Eyaleti Doğu Gücü Sorumlusu(YPS Sorumlusu), Turuncu kategoride 1 milyon TL’ye kadar ödülle aranan* Hayri Mava kod adlı Mahmut Okay isimli terörist yaralı olarak ele geçirilmiştir.

Teröriste yardım ve yataklık yapan bir şahıs ise sağ olarak yakalanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

1 milyon TL ödülle aranıyordu! Terörist Hayri Mava yaralı ele geçirildi ile ilgili etiketler Muş PKK Erzurum terörist turuncu kategori
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.