Son çıkan yerli telefon hangisi? Vestel Venus V6 fiyatı ve özellikleri neler?

Türkiye’nin ilk yerli akıllı cep telefonu Venus’ün yeni modeli satışa sunuldu. Son çıkan yerli telefon hangisi? Fiyatı ne kadar? Vestel Venus V6 özellikleri neler? Yeni modelle ilgili tüm bilgiler bu haberde...

Yerli akıllı cep telefonu sektörünün ilki olan Venus'ün yeni modeli piyasaya sunuldu. Son çıkan yerli telefon hangisi? Fiyatı ne kadar? Vestel Venus V6 özellikleri neler? Venus'ün yeni modeli hakkındaki ayrıntılı bilgilerine bu haberden ulaşabilirsiniz.

 Son çıkan yerli telefon hangisi? Vestel Venus V6 fiyatı ve özellikleri neler?


SON ÇIKAN YERLİ TELEFON VESTEL VENUS V6 ÖZELLİKLERİ
Türkiye’nin ilk yerli akıllı cep telefonu Vestel Venus’ün yeni modeli raflardaki yerini aldı. Bokeh destekli çift arka kamerasıyla piyasaya sürülen Venus V6, 1.669 TL’den satışa sunuluyor.


Venus V6, biri 13 MP diğeri 5 MP olan çift arka kamerası ile yüksek kalitede fotoğraf çekmeye imkan tanırken, düşük ışık koşulları için de çift tonlu LED flaş da bulunduruyor.


Yüz güzelleştirme özelliğine sahip V6, hem 8 MP’lik ön kamerasında hem çift arka kamerasında yer alan portre modu sayesinde fotoğrafçılığa merak duyanların ilgisini çekecek.


Sadece kamerasıyla değil aynı zamanda performansıyla da iddialı Venus V6, 1.8 GHz hızındaki 8 çekirdekli Qualcomm işlemcisi ve 3 GB RAM’i ile oyun severler için de aranılan telefon modeli olacak.


Venus V6, hızlı şarj olma, Type-C giriş, IZAT GPS, dahili FM Radyo ve arka yüzeyde parmak izi okuyucu gibi hayatımızı kolaylaştıran teknolojilere de sahip.


5.7" ekran boyutuna ve 18:9 genişletilmiş görüş alanına sahip olan V6’nın, 2.5D tasarımlı Corning Gorilla Glass 3 ekran camı var. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı olmasıyla ön plana çıkan ekranın diğer özellikleri ise 1440x720 HD Plus çözünürlük ve Incell teknolojisi.

 Bir bakışta Venus V6’nın tüm özellikleri...

EKRAN
Ekran Boyutu: 5.7"
Çözünürlük: 1440x720
Teknoloji: HD Plus Incell Ekran
Ekran Camı: 2.5D tasarımlı Corning Gorilla Glass 3


İŞLEMCİ
Qualcomm Snapdragon 450
Android Oreo İşletim Sistemi
Çekirdek Sayısı: 8
İşlemci Hızı: 1.8 GHz


ARKA KAMERA
13MP+5MP Portre Modu
Flaş: Çift ton flaşlı
Video Çözünürlüğü: FHD
HDR: Var
Filtreleme ve Özel Çekim Modları: Var
Panoramik Çekim: Var
Hızlı Otomatik Odaklama: Var / PDAF

Son çıkan yerli telefon hangisi? Vestel Venus V6 fiyatı ve özellikleri neler? - Resim : 2


VESTEL VENUS
Vestel Venüs, Vestel tarafından üretilen Türkiye yerli ürünü olan yurtiçine ve yurtdışına pazarlanan ve üretilen, Android işletim sistemi ile çalışan Akıllı telefon serisidir. Telefonlar teknoloji marketlerde satılmaktadır. Cihazlar her düzeye hitap eder ve yerli olmasıyla dikkat çeker.

Modeller
V3 5040
V3 5010
V3 5020
V3 5040 Fenerbahçe için üretilmiş özel model
V3 5070
5.0 V
5.0 X
V3 5570
5.5 V
5.5 X
V3 5580
Z10
V6

Son çıkan yerli telefon hangisi? Vestel Venus V6 fiyatı ve özellikleri neler? ile ilgili etiketler vestel venüs v6 fiyatı özellikleri son çıkan yerli telefon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.