Son anda kurtuldular! TIR'ın dorsesi sürüklenip kamelyaya çarptı

Ordu'da TIR sürücüsünün geri manevrası sırasında yerinden çıkıp sürüklenen dorse, çocuk parkını çevreleyen kaldırıma çıkarak çarptığı kamelyayı devirdi. Oturdukları kamelyayı son anda terkedip kaçanlar, parktaki çocukları da uyararak olası faciayı önledi.

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Çınarlık Mahallesi'ndeki Memur Kent Sitesi'nde; 28 ABP 196 plakalı TIR'ın dorsesi, geri manevra sırasında aniden yerinden çıktı. Sürüklenen dorse, çevrede site içerisindeki çocuk parkını çevreleyen kaldırma çıktı, kamelyaya çarparak durabildi. Kamelyada oturanlar, dorseyi fark edince son anda kaçarak kurtuldu. Oturdukları kamelyayı son anda terk eden site sakinleri, parktaki çocukları da uyarmasıyla olası faciayı önledi. Hasara neden olan kazada dorse, bulunduğu yerden vinç yardımıyla kaldırıldı.

Son anda kurtuldular! TIR'ın dorsesi sürüklenip kamelyaya çarptı

"BİR SES DUYDUK, KAÇTIK"

Kazanın tanığı site sakini Asım Altıparmakoğlu o anda kamelyada oturduklarını anlatarak, "Olay anında yıkılan kamelyada oturuyorduk. Bir ses duyduk, kaçtık. Yukarıdan TIR'ın arkasından kurtulan dorse aşağıya doğru kaydı. Biz hemen parkta oynayan çocukları uyardık. Yavaş yavaş kaydığı için kimseye bir şey olmadı. Sadece oturduğumuz kamelyayı yıktı" diye konuştu.

Muammer Bilikçi de. "Kamelyada oturuyorduk. Bir gürültü duyduk. Kendimizi kurtarmak için kaçtık. Biz kaçtıktan sonra kamelyaya çarptı ve yıkıldı" dedi.

DHA

Son anda kurtuldular! TIR'ın dorsesi sürüklenip kamelyaya çarptı ile ilgili etiketler Ordu tır dorsesi kamelya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.