Son 3 yılda yakalanan en büyük düzensiz göçmen grubu!

Meksika’nın Puebla eyaletinde kamyon kasalarında seyahat eden 330 düzensiz göçmen yakalandı. Yetkililer göçmen grubunun son 3 yılda yakalanan en büyük düzensiz göçmen grubu olduğunu belirtti.

Meksika Ulusal Göç Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, Meksika’nın Puebla eyaletindeki bir otoyolda kamyon kasalarında seyahat eden 330 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.

ORTA AMERİKANIN HER YERİNDEN İNSAN VAR

Yetkililer göçmen grubunun son 3 yılda ele geçirilen en büyük düzensiz göçmen grubu olduğuna dikkat çekti. Açıklamada 330 düzensiz göçmenden 108’inin Küba, 73’ünün Honduras, 55’inin El Salvador, 44’ünün Nikaragua, 36’sının Guatemala ve 14’ünün ise Ekvador uyruklu olduğu belirtildi.

19 KİŞİ İNSAN KAÇAÇILIĞI ŞÜPHESİYLE GÖZALTINDA

Ulusal Göç Enstitüsü ekiplerinin yanı sıra Puebla Eyalet Polisi ve Ulusal Muhafızların da katılımıyla yapılan operasyon sonucunda göçmenlerin seyahat ettiği 11 adet kamyon ile 2 adet binek araca el konulurken, göçmenlerle birlikte bulunan Meksikalı 19 kişi ise insan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alındı.

MEKSİKALI YETKİLİLER İNSAN HAKLARINA SAYGILI OLACAKLARINI SÖYLEDİLER

Yetkililer yakalanan 330 düzensiz göçmenin haklarındaki yasal işlemlerin yapılması için Ulusal Göç Enstitüsü Merkezine sevk edildiğini açıklarken, Meksika’daki düzensiz göç ve insan kaçakçılığı ile mücadelenin insan haklarına saygılı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Son 3 yılda yakalanan en büyük düzensiz göçmen grubu! ile ilgili etiketler Meksika göçmen en büyük kamyon DÜZENSİZ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.