Son 24 saatte 1 milyon 34 bin 135 doz aşı yapıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 24 saat içerisinde 1 milyon 34 bin 135 doz aşı daha uygulandığını duyurdu. Bakan ayrıca bugün vurulan 1 milyonuncu aşı hakkında da bilgiler paylaştı.

Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla mücadelede aşı seferberliği son hızla devam ediyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 24 saat içerisinde 1 milyon 34 bin 135 doz aşı daha uygulandığını açıkladı.

Bakan Koca, Twitter'daki paylaşımında, "Saat 24.00’a kadar 1 Milyon 34 Bin 135 doz aşı daha yapıldı. Milyon dozlar, milyon dozlara eklendikçe hayat hepimiz için daha da iyi olacak." ifadelerini kullandı.

 

1 MİLYONUNCU AŞI HATIRASI

Hastanelerde, sağlık kuruluşlarında aşılamayla yetinmeyen sağlık neferleri çadırlarda, otogarlarda, yaylalarda, köylerde Covid-19 aşı dozlarını uygulamak için canla başla çalışıyor. Aşı çalışmalarını her fırsatta sosyal medyadan duyuran Sağlık Bakanı Koca, bugün vurulan 1 milyonuncu aşı hakkında da paylaşım yaptı.

Bakan Koca, "Aşı yaptıran: Evren Durcan. Aşıyı yapan: Dr. Muhammet Gülle. Saat: 18.13. Bugün 1 Milyonuncu doz aşı İstanbul Bağcılar meydanındaki çadırımızda yapıldı. Geç saatte arkadaşlarımıza bu haberi verdiğimizde evlerine yeni dönmüşlerdi. Günün hatırası bir fotoğraf istedik. Gönderdiler." dedi.

 

Son 24 saatte 1 milyon 34 bin 135 doz aşı yapıldı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca koronavirüs salgını aşı programı 1 milyonuncu aşı günlük aşı dozu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.