Son 1 yılda 5 bin FETÖ ile bağlantılı pasaporta el konuldu...

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'nin sınır kapıları ve havaalanlarında alınan önlemler neticesinde 132 kişi gözaltına alındı. 4 bin 806 kişinin pasaportuna el konuldu...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'den yurtdışına çıkış ve giriş işlemlerinde uygulanmaya başlayan önlemler kapsamında Atatürk Havalimanı'ndaki kontrollerde bir yılda 132 kişi gözaltına alınırken, 4 bin 806 kişinin pasaportlarına el konuldu.

FETÖ/PDY'ye yönelik yürütün soruşturma kapsamında Türkiye genelinde operasyonlar devam ediyor.

Sabah'ın haberine göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bu yapıya mensup kişilerin yurtdışına kaçma ihtimali üzerine kara ve hava sınır kapılarında bir dizi ek tedbir uygulanmaya başlamıştı. Bu kapsamda yeşil (hususi) ve gri (hizmet) pasaportuyla yurtdışına çıkacak kişiler ile sadece kimlikle seyahat edilebilen Gürcistan ve KKTC'ye seyahat yapacak kişiler için ek belge kontrolü yapılmaya başlanmıştı.

Son 1 yılda 5 bin FETÖ ile bağlantılı pasaporta el konuldu... ile ilgili etiketler FETÖ pasaport
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.