Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim? MasterChef jürisi Somer'in sevgilisi ortaya çıktı!

Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 2020'de jürilik yapan şef Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı. Eşinden yasak aşkı yüzünden boşandığı iddia edilen Sivrioğlu'nun, sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim sorusunun yanıtı haberimizde. MasterChef 2020'de jürilik yapan Somer Şef'in yasak aşkı ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkınca eşi Aslı Sivrioğlu'dan veto yemiş ve geçtiğimiz yıl boşanmışlardı.

SOMER SİVRİOĞLU'NUN SEVGİLİSİ KİM?

18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı iddia edilen Somer Şef'in yasak aşkı ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkınca eşi Aslı Sivrioğlu'dan veto yemiş ve geçtiğimiz yıl boşanmışlardı. Derin ve Deniz adında iki çocuğu olan Sivrioğlu'nun, eşini İstanbul'da esmer bir kadınla aldattığı iddiaları çok konuşulmuştu.

Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim? MasterChef jürisi Somer'in sevgilisi ortaya çıktı!

YASAK AŞKI MASTERCHEF PROGRAMININ EDİTÖRÜ ÇIKTI

Snob Magazin'de yer alan iddialara göre; Somer Sivrioğlu'nun yeni sevgilisi MasterChef programının editörü. Çiftin Beşiktaş'ta el el yürüyüş yaptıkları da öne sürülmüştü.

Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim? MasterChef jürisi Somer'in sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 2

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler açıklama yaparak "Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum." demişti. 49 yaşındaki Somer Sivrioğlu, sevgilisiyle görüntü vermemek için yoğun çaba harcıyor...

 

Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi kim? MasterChef jürisi Somer'in sevgilisi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler MasterChef somer mastrchef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.