Somer Sivrioğlu'nun büyük başarısı!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da bulunan, "Efendy" adlı restoranı 2020 Small Business Champion ödüllerinde "En iyi restoran" ödülünü aldı. Ekip arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Sivrioğlu, güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla verdi.

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen ve her bölümüyle reyting rekoru kıran yarışması MasterChef Türkiye'nin jüri üyelierinden Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'daki "Efendy" adlı restoranı "En iyi resotoran" ödülünü aldı.

EN İYİ RESTORAN ÖDÜLÜNÜ ALDI

"Efendy" adlı restoranı, 2020 Small Business Champion ödlüllerinden "En iyi restoran" ödülünü alan Somer Sivrioğlu, yaşadığı sevinci sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderiyle paylaştı.

Somer Sivrioğlu'nun büyük başarısı!

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Sivrioğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 "En çok karşılaştığım sorulardan biri de, ben Türkiye'deyken restoranların nasıl idare edildiği. İşte böyle. 2020 Small Business Champion ödüllerinde restoranımız Efendy, "en iyi restoran" ödülünü kazandı. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler" 

Somer Sivrioğlu'nun büyük başarısı! ile ilgili etiketler MasterChef somer sivrioğlu 2020 Small Business Champion
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.