Somer Sivrioğlu, eşinin yanına dönüyor!

TV8 ekranlarına gelen 'Masterchef Türkiye' yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz günlerde yılın şefi ödülünü kazanan Somer Sivrioğlu, ihanet iddialarından sonra Avusturalya'ya, eşinin yanına dönme kararı aldı.

MasterChef isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile ihanet iddiasıyla boşanıyor. Sivrioğlu, yaşanan olaylardan sonra eşinin yaşadığı Avusturalya'ya dönme kararı aldı.

BOŞANMA SORUSUNA CEVAP YOK

'GQ Türkiye Men Of The Year' ödül töreni ile ilgili konuşan Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nu 'Masterchef Türkiye' programındaki editörü ile aldattığı gerekçesi boşandığı iddialarına yanıt vermedi.

 "AVUSTURALYA'YA GERİ DÖNECEĞİM"

Ünlü şef, konu ile ilgili art arda gelen sorular üzerine, "Çok güzel bir sezondu bizim için. Onun ödülünü almaya geldim. Avusturalya'ya geri döneceğim. O konu ile ilgili konuşmayacağım" dedi.

Somer Sivrioğlu, eşinin yanına dönüyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.