Somalili Eski Bakan: Türkiye'ye gerçekten de borçluyuz!

Kardeş ülke Somali, Türkiye'nin yatırım ve yardımlarının ardından kendi ayakları üzerinde durabilir hale gelmeye başladı. Somalili eski Bakan Abdalla Jama, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında 'Türkiye'ye gerçekten de borçluyuz.' ifadesini kullandı.

Tüm dünyanın açlığa ve teröre terk ettiği anlarda yaptığı yardımlarla ülkelerini tekrar ayağa kaldıran Türkiye'yi unutmayan Somali, Türkiye ile kardeşlik temelinde çok yakın ilişkilere sahip. 

Eski Limanlar ve Korsanlarla Mücadele Bakanı Abdalla Jama, ülkesinin durumundaki hızlı düzelme sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti'ne borçlu olduklarını söyledi.

Somalili Eski Bakan: Türkiye'ye gerçekten de borçluyuz!

'TÜRKİYE'YE GERÇEKTEN DE BORÇLUYUZ'

Somalili eski Bakan, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanı T. Erdoğan yönetimindeki Türk hükümeti, diğer tüm ülkelerden çok daha fazla şekilde Somali'deki ulus inşası için cömertçe devasa maddi ve araç - gereç yardımlarında bulundu. Şu anda Somali devletinin her sektöründe, çalışır durumda olan her hizmet için Türkiye'ye gerçekten de borçluyuz.' ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Somalili Eski Bakan: Türkiye'ye gerçekten de borçluyuz! ile ilgili etiketler Somali Erdoğan Türkiye Bakan borçluyuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.