Solmaz klibi izle! Aşkımız Buraya Kadar dinle!

Solmaz'ın yeni klibi gündemde konuşuluyor. Evlendirme programlarında ettiği danslarla adını duyuran Solmaz müzik sektörüne giriş yaptı. Aşkı-ı Roman dizisiyle oyunculuk yapan Solmaz'ın yeni klibi merak ediliyor. İşte Solmaz'ın yeni klibi Aşkımız Buraya Kadar izle! Aşkımız Buraya Kadar sözleri! Detaylar haberimizde...

Solmaz'ın yeni klibi Aşkımız Buraya Kadar izle! Gelin adayı olarak tanınan Solmaz şimdi ise yeni klibi ile konuşuluyor. Evlendirme programlarında ettiği danslarla dikkat çeken Solmaz'ın yeni klibi Aşkımız Buraya Kadar herkes tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Solmaz'ın yeni klibi Aşkımız Buraya Kadar izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Solmaz klibi izle! Aşkımız Buraya Kadar dinle!

Daha önce Aşkı-ı Roman dizisiyle oyunculuk yapmayı deneyen fakat başarılı olamayan gelin adayı Solmaz Çiros, "Buraya Kadar" klibiyle şov dünyasına dönüş yaptı. Klibinin sosyal paylaşım platformlarında müjdesini veren gelin adayı Solmaz'a en büyük destek de Seda Sayan'dan geldi. Seda Sayan Solmaz Çiros'un klibini Instagram hesabından paylaşarak fenomen gelin adayına başarılar diledi.

"İYİ Kİ VARSINIZ, SİZİ ÇOK SEVİYORUM"

Gelin adayı sosyal medya hesabından müjdesini verdiği yeni şarkısının klibini, "Geri sayım başladı... Yarın benim hayatımda çok önemli bir gün. Yeni ve tecrübesiz olduğum bu işte; single çalışmaları boyunca bana ustalık eden, eğiten, yol gösteren, destek olan Firuz Anlı, Kerem Ökten ve Himmet Kılınç'a çok teşekkür ederim. Adım attığım bu yeni ve zor yolda; her zaman, her kararımda olduğu gibi yanımda olan, dualarını üstümden eksik etmeyen sevenlerime çok teşekkür ederim. Çok çalıştım, çok emek verdim, inşallah sizin sevip, beğeneceğiniz, iyi bir iş çıkarabilmişimdir. İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum" notuyla haber verdi.

AŞKI TARAFINDAN DOLANDIRILMIŞTI

Solmaz Çiros aynı yarışmada tanıştığı Kaan Güvenilir ile Türkiye'nin konuştuğu bir aşk yaşamış daha sonra dolandırılıp terkedilmişti.

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Solmaz Çiros aslen İzmirlidir. Yaşamını İzmir'de Romanların yaşamış olduğu mahallede sürdürmektedir. 20 yaşındaki oyuncu Solmaz Çiros ailenin dört evladından biridir.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise . Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır.

Her daim yaşına göre daha olgun olduğunu söyleyen Çiros, anne ve babası ile birlikte İzmir’de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını her fırsatta belirtmiştir.

TV 8 ekranlarında bir süre hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Solmaz Çiros sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaktadır. Aşk-ı Roman dizisi ise bir süre sonra yayından kaldırıldı.

1.70 boyunda ve 1.55 kilo olan Solmaz Çiros samimi kişiliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

AŞKIMIZ BURAYA KADAR
Düştük kalktık çoğu zaman
Geldik buraya kadar
Şartlar neolursa olsun
Sevdik sonuna kadar
Şaştım kaldım bu işe
Aklım ermedi
Saygısızlık diz boyu
Hiç sonu gelmedi

Aşkımız buraya kadar ah
Aşkımız buraya kadar

Yükseklerden uçsanda
Bana hava atsanda
Hatta kapris yapsanda
Bitti buraya kadar
Kaf dağını açsanda
Destanlar yazsanda
Artık sabrım kalmadı

Solmaz klibi izle! Aşkımız Buraya Kadar dinle! ile ilgili etiketler klip solmaz izle aşkımız buraya kadar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.