Eski gelin adayının yeni hali takipçilerini şaşırttı!

Katıldığı izdivaç programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafındaki kilolu haliyle takipçilerini şaşırttı.

Evlilik programındaki dans hareketleriyle Türkiye'nin gündemine oturan Solmaz Çiros, bir döneme yaptığı dansların dışında, soyunmasıyla ve damat adayının kendisini darp etmesi ve evinden eşyalarını götürmesiyle de damga vurmuştu.

"SOLMAZ NE YAPTIN KENDİNE"

Solmaz son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan Solmaz'ın paylaşımına yorum yağdı.

Eski gelin adayının yeni hali takipçilerini şaşırttı!

Solmaz'ın bir takipçisi paylaşıma, "Solmaz ne yaptın kendine çok kilo almışsın.'' yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Size ne kızın aldığı kilodan? İsteyen istediği gibi kilo da alır kilo da verir" yorumunu yaptı.

Solmaz kısa bir süre TV8'deki Aşk-ı Roman adlı dizide evlilik programındaki partneri Kaan ile rol almıştı. Aşk-ı Roman dizisi bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Eski gelin adayının yeni hali takipçilerini şaşırttı! ile ilgili etiketler Instagram gelin adayı solmaz son hali paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.