Solmaz Çiros kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Bir dönem ekranların en çok izlenen Evleneceksen Gel programında ün yapan gelin adayı Solmaz Çiros’un 2500 Euro aldığı bir düğünden yasaklı madde kullandığı için kovulduğu iddia edildi. Peki ama Solmaz Çiros kimdir? İşte detaylar…

Bir zamanlar Seda Sayan’ın sunmuş olduğu Evleneceksen Gel programında ünlenen gelin adayı Solmaz Çiros bazı mekanlarda sahne almaya başlamıştı. Sık sık dış görünüşünde değişikliğe giden Çiros hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Solmaz Çiros’un 2500 Euro aldığı düğünden yasaklı madde kullandığı için kovulduğu iddia edilirken ünlü isim yaşananları yalanladı.

Solmaz Çiros kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Solmaz Çiros ise paylaşımında "Onlar kesip biçtikleri 15 saniyelik görüntüyü atmış, bir saatlik sahnemde duruşum, konuşmam, sahnem, insanlarla iletişimimi görün. Hepimizde göz var izan var, kimin haklı olduğunu kimin iftira ettiğini anlayacak bilince sahibiz. Ben sizin tanıdığınız bildiğiniz Solmaz'ım kimseye yanlışım olmaz kimsenin bana yanlış yapmasına da izin vermem. Zaten tek başıma bir kadın olarak bin kişinin karşısına çıkıp haksızlık ve iftira edildiğini net yüzlerine söyledim. Gereken hukuki hakkımı arayacağım" dedi.

Solmaz Çiros Kimdir?

Solmaz Çiros, 1997 yılında İzmir, Tepecik doğumludur. Çiros ailenin dört evladından biridir. Bir dönem Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bir süre TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Solmaz Çiros kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Solmaz Çiros, Instagram’da @solmazofficial.24 hesabını kullanmaktadır.

Solmaz Çiros kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler solmaz çiros
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.