Sol Yanım final mi yapıyor? Sol Yanım dizisi neden bitiyor?

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sol Yanım final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Defne Samyeli’nin oynadığı Sol Yanım dizisinin ne zaman final yapacağı şimdiden merak edilmekte. Peki, Sol Yanım dizisi final mi yapıyor?

Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisi final kararı aldı. İlk başlarda Cuma günleri yayınlanan ancak daha sonrasında reyting kurbanı olunca Çarşamba akşamına alınan Sol Yanım dizisinin ekranlara kaçıncı bölümde veda edeceği belli oldu.

Sol Yanım Final Mi Yapıyor?

Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sol Yanım dizisi 13. bölümde 24 Şubat Çarşamba akşamında final yaparak ekranlara veda ediyor.

Sol Yanım Dizisi Neden Bitiyor?

Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi ve Defne Samyeli’nin oynadığı Sol Yanım dizisi reytinglerde geride kaldığı için final yapıyor.

Sol Yanım final mi yapıyor? Sol Yanım dizisi neden bitiyor?

Selim ile Biricik’i yan yana gören Serra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Biricik’in Selim’e koşulsuz sevgisi, Serra’yı kendini sorgulamaya iterken Serra, Selim’e sevgisini hissettirmek adına yoğun bir çaba içerisine girer.

Burak’ın sürekli Serra’nın çevresinde olması Selim’i çılgına çevirirken Burak’ı karşısına alarak sevgilisinden uzak durmasını tembihler. Serra’nın gizlediği hayatı öğrenmesinin ardından yaptıklarından pişmanlık duyan Selim, öfke kontrolü problemi için tedavi görmeyi kabul eder.

Kutlusay Malikanesi’nde kriz gittikçe büyür. Boşanma hazırlığı tüm hızıyla devam ederken, Asena oteli üzerine almak için harekete geçer. Kutlusay ailesini şoke eden olay ise polislerin kapıya dayanması olur. Polisler ihbar üzerine İhsan’ı karakola götürür.

Sol Yanım final mi yapıyor? Sol Yanım dizisi neden bitiyor? ile ilgili etiketler Star TV Sol yanım final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.