Sol Yanım final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Perşembe akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinden final haberi geldi. Oyuncularla sözleşme imzalanmadığı iddiaları gelirken Sol Yanım dizisinin 9. bölümde final yapacağı belirtilmekte. Sol Yanım dizisi final mi yapıyor?

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım dizisinin iki bölüm sonra final yapacağı iddiaları ortalıkta dolanmaya başlandı. Reytinglerde de bir türlü istenileni veremeyen Sol Yanım dizisi son 7. bölüm ile oldukça gerilerde kalarak üzdü.

SOL YANIM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi genç oyuncuları barındıran Sol Yanım dizisinin iki bölüm sonra 9. bölümde 28 Ocak Perşembe akşamı final yapacağı iddia edildi.

Sol Yanım final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Ancak izleyenler dizide bir türlü aradıklarını bulamazken Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünün bu hafta yayınlanmamasına rağmen Sol Yanım’ın gerilerde kalması herkesi şaşkına çevirdi. Son olarak 14 Ocak akşamındaki reytinglerde ilk 10’a bile giremeyen Sol Yanım dizisi adeta büyük bir şaşkınlık yarattı.

Dizinin oyuncuları kadrosu ile 9. bölümlük bir sözleşme imzalayan yapımcı firmanın yeniden yeni bir sözleşmeye yanaşmaması da Sol Yanım’ın final iddialarını oldukça güçlendirdi.

Sol Yanım final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.