Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosu! Sol Yanım ne zaman başlıyor?

Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız’ın yakın bir zamanda Star TV ekranlarında başlayacak Sol Yanım dizisinin tanıtımı yayınlandı. Özge Yağız’ın yeni dizisi Sol Yanım ne zaman başlıyor? İşte, Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosu…

Yemin dizisi ile adından oldukça bahsettiren Özge Yağız’ın yeni dizisi Sol Yanım oldukça iddialı geliyor. Genç yıldızlar ve usta isimlerin birlikte yer aldığı Sol Yanım dizisi çok yakın bir zamanda Star TV ekranlarında başlıyor. Peki, Sol Yanım dizisi oyuncuları kimlerdir?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alan Sol Yanım dizisinde genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’in tanıştırılması ele alınıyor.

SOL YANIM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Star TV ekranlarında yayınlacak olan Sol Yanım dizisinin Kasım ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosu! Sol Yanım ne zaman başlıyor?

SOL YANIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme aldığı Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda ise Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor.

 

Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosu! Sol Yanım ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yemin özge yağız Sol yanım Tolga Mendi Sol yanım dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.