Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı izle!

Sol Yanım 8. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 14 Ocak akşamında Star TV ekranlarında son bölümü yayınlanan Sol Yanım dizisinin yeni bölüm ilk sahne ön izlemesi merak edilmekte. Peki, Sol Yanım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sol Yanım 8. bölüm fragmanı izle oldukça yakından takip edilmekte. 14 Ocak’ta Star TV ekranlarında son bölümü izleyenlerle buluşan ve başrollerinde Özlem Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı ilk sahne önizlemesi araştırılmakta.

Başrollerinde Özlem Yağız ile Tolga Mendi’nin yer aldığı Sol Yanım dizisi 7. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı izle!

İhsan’ın büyük sırrını öğrenen Selim babasına yıllar sonra büyük bir öfkeyle kinlenir ve davet edildiği doğum günü partisini terk eder. Selim’in yaşadığı bu büyük hayal kırıklığı Serra’da da derin bir etki bırakmıştır ve tek çabası ona destek olmaktır.

İhsan da yaşananlardan sonra oğlu Selim ile barışabilmek diğer yandan da Emin’i derhal bulmak adına harekete geçer. Babasına bir türlü öfkesi dinmeyen Selim karşı karşıya geldiği ilk anda çok ağır sözler ederek ileride pişman olacak izler bırakır. Selim’in babaannesi Berrin de yaşananlar sonrasında apar topar İstanbul’a gelmek için yola çıkar.

Nazlım’ın videosunu internette yayan kişinin Zeynep olduğu ortaya çıkmıştır. Nazlım ile Ali’de Biricik’in oyununu bozabilmek adına planlar yaparken güç birliği içerisine girerler. Burak adına da arkadaşları tarafından düzenlenen hoş geldin partisi az da olsa ortamı yumuşatır. Selim’e karşı tutarsız davranan Burak’ın asıl niyeti de Serra ile olan ilişkisini sonlandırmaktır.

 

Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 8. bölüm fragmanı sol yanım yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.