Sol Yanım 7. bölüm izle

Sol Yanım 7. bölüm full izlenmek için yayında. 14 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım 7. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Sol Yanım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sol Yanım 7. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 14 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özlem Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 7. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

SOL YANIM 7. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin yer aldığı Sol Yanım dizisi 7. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Sol Yanım 7. bölüm izle

İhsan’ın büyük sırrını öğrenen Selim babasına yıllar sonra büyük bir öfkeyle kinlenir ve davet edildiği doğum günü partisini terk eder. Selim’in yaşadığı bu büyük hayal kırıklığı Serra’da da derin bir etki bırakmıştır ve tek çabası ona destek olmaktır.

İhsan da yaşananlardan sonra oğlu Selim ile barışabilmek diğer yandan da Emin’i derhal bulmak adına harekete geçer. Babasına bir türlü öfkesi dinmeyen Selim karşı karşıya geldiği ilk anda çok ağır sözler ederek ileride pişman olacak izler bırakır. Selim’in babaannesi Berrin de yaşananlar sonrasında apar topar İstanbul’a gelmek için yola çıkar.

Nazlım’ın videosunu internette yayan kişinin Zeynep olduğu ortaya çıkmıştır. Nazlım ile Ali’de Biricik’in oyununu bozabilmek adına planlar yaparken güç birliği içerisine girerler. Burak adına da arkadaşları tarafından düzenlenen hoş geldin partisi az da olsa ortamı yumuşatır. Selim’e karşı tutarsız davranan Burak’ın asıl niyeti de Serra ile olan ilişkisini sonlandırmaktır.

Sol Yanım 7. bölüm izle ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 7. bölüm Sol Yanım son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.