Sol Yanım 6. bölüm izle

Sol Yanım 6. bölüm full izlenmek için yayında. 7 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım 6. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Sol Yanım 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sol Yanım 6. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 7 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 6. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

SOL YANIM 6. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin yer aldığı Sol Yanım dizisi 6. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Sol Yanım 6. bölüm izle

Üst üste hayal kırıklıkları yaşayan Serra öncelikle kendisini sorgulamaya başlamıştır. Selim’in çevresinde bulunan kızlarla asla yarışmayacağını hisseden Serra artık bu aşktan iyice soğumuştur. Selim de Biricik’in girişimlerine rağmen Serra’yı beraberce yemek yemeğe ikna eder. Ve sonunda büyük aşk yeniden alevlenir. Nilgün ise kızının Selim’e aşık olduğunu öğrenir.

Asena’nın Barış ile olan yakın ilişkisi ifşa olmuştur. Bu olay sonrasında Asena’da İhsan’ın tehditlerine maruz kalır. Asena hamile olduğunu öğrenince bebeğinin evliliğini yeniden rayına oturtabileceğini hayal etmektedir. Bebeğinin uğruna önünde biriken bütün engelleri yıkmaya da hazırdır. Ali’nin şantajları da Biricik’i usandırmıştır. Serra’yı kumpasa düşürebilmek adına Nazlım’ı kullanmaya çalışınca da olaylar başka bir tarafa doğru gitmeye başlamıştır. Biricik’in imdadına yetişebilecek tek isim de Burak’tır.

 

Sol Yanım 6. bölüm izle ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 6. bölüm Sol Yanım son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.