Sol Yanım 5. bölüm izle

Sol Yanım 5. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 24 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım 5. bölüm izle linki tek parça halinde Puhu TV’de.

Sol Yanım 5. bölüm izlemek için merak edilmekte. Perşembe akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinin son bölümü 24 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 5. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

SOL YANIM 5. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim ile Serra’nın büyük aşkı okulun gündemine kadar taşınır. Çiçeği burnunda olan aşıklar şehirde romantik anlar geçirirler. Serra içindeki duyguları ilk defa itiraf ederken Selim ise aşk sarhoşu olduğundan dolayı öfkelerinden kurtulmuştur. Serra ile Selim’in aşklarını kıskanan Biricik ise ilk hamlesini yapar.

Sol Yanım 5. bölüm izle

Barbar da Serra’nın yeni sevgilisini görmek için okula kadar gelir. Nazlım ise Kuzey Üniversitesi’nde yeni görevine derhal başlar. Okulda bir türlü sular durulmazken Kutlusay Malikanesi’nde de işler iyice çığırından çıkmıştır. Asena da İhsan’ın konuşmuş olduğu gizem dolu kişiyi bulmak için hamlesini yapar. Biricik de Serra ile konuşmasından istediği sonucu elde edemez.

SOL YANIM 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sol Yanım 5. bölüm izle ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 5. bölüm Sol Yanım son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.