Sol Yanım 2. bölüm izle full tek parça

Sol Yanım 2. bölüm izle! Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi ve Cemre Baysel’in oynadığı Sol Yanım 2. bölüm ile 3 Aralık 2020 tarihinde tek parça full halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Sol Yanım 2. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi ve Cemre Baysel’in yer aldığı Sol Yanım 2. bölüm ile 3 Aralık 2020 Perşembe gününde Star TV ekranlarında yayınlanacak ve hemen ardından Youtube platformunda tek parça full halinde izlenebilecek.

SOL YANIM 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir.

İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra’nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim’le tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir.

Sol Yanım 2. bölüm izle full tek parça ile ilgili etiketler Sol yanım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.