Sol Yanım 11. bölüm fragmanı izle!

Sol Yanım 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 3 Şubat Çarşamba akşamı STAR TV'de yayınlanan Sol Yanım 11. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, yeni bölümü bu akşam ekrana gelen Sol Yanım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sol Yanım 11. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. STAR TV'de her Çarşamba akşamı yayınlanan ve Tolga Mendi ile Özge Yağız'ın başrol oynadığı Sol Yanım dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Dizinin takipçileri, son bölümün ardından Sol Yanım 11. bölüm fragmanını izlemek için harekete geçti. Peki, Sol Yanım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SOL YANIM 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Burak'ın babası, sunduğu maddi imkanları kesince Burak parasızlıkla karşı karşıya kalır. Burak durumunu herkesten saklarken, Serra, Burak'ın babası ile konuşmasına kulak misafiri olur.Burak ve Biricik, Serra konusunda tartışır.

Sol Yanım canlı izle Star TV! Sol Yanım 10. yeni bölümde neler olacak? Sol Yanım son bölüm full izle! Sol Yanım son bölümde neler oldu?

Burak, Biricik'e Serra yenilgisini kabul etmesini söylerken, kendisi de bu entrikalardan yavaş yavaş sıkılmaya başladığını hissettirir.Gerçeği öğrenen Selim suçluluk duygusuyla perişan olur. Serra'ya kendini affettirmek için var gücüyle çabalayıp öfkesini yatıştırmaya çalışır ancak Serra kendisine yapılmış bu hakareti kabullenemez.

Sol Yanım 11. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV sol yanım 11. bölüm fragmanı sol yanım yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.