Sol Yanım 10. bölüm!

Sol Yanım STAR TV'de bu akşam 10. bölümüyle ekrana gelecek. Çarşamba akşamlarının heyecanla takip edilen dizilerinden olan ve güçlü rakipleri karşısında bile Star tv'de izlenen Sol Yanım dizisi 10. bölümünde; Kutlusay malikanesinde sular durulmuyor. Aynı üniversitede okuyan Serra ile Selim, farklı hayat hikayeleri yaşıyor. İşte Sol Yanım 10. bölüm izle linki ve Sol Yanım 10. bölüm Youtube tekrar izleme linki.

STAR TV ekranlarının Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sol yanı 3 Şubat akşamı da izleyicisinin karşısına çıktı. Tolga Mendi ve Özge Yağız'ın başrolünde rol aldığı ve yeni yayın gününde ekrana gelecek olan Sol Yanım 10. bölüm izle linki ve Sol Yanım 10. yeni bölüm youtube tekrar linki.

Tolga Mendi ve Özge Yağız'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı ve Çarşamba akşamları Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım en son bölümünün ardından izleyiciler, Sol Yanım 11. bölüm fragmanını da araştırmaya başladı.

SOL YANIM 10. BÖLÜM İZLE LİNKİ

Burak'ın babası, sunduğu maddi imkanları kesince Burak parasızlıkla karşı karşıya kalır. Burak durumunu herkesten saklarken, Serra, Burak'ın babası ile konuşmasına kulak misafiri olur.Burak ve Biricik, Serra konusunda tartışır.

Burak, Biricik'e Serra yenilgisini kabul etmesini söylerken, kendisi de bu entrikalardan yavaş yavaş sıkılmaya başladığını hissettirir.Gerçeği öğrenen Selim suçluluk duygusuyla perişan olur. Serra'ya kendini affettirmek için var gücüyle çabalayıp öfkesini yatıştırmaya çalışır ancak Serra kendisine yapılmış bu hakareti kabullenemez.

 

Sol Yanım 10. bölüm! ile ilgili etiketler Star TV sol yanım 10. bölüm izle sol yanım yeni bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.