Sol Yanım 1. bölüm full izle

Sol Yanım 1. bölüm full izle! Sol Yanım 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV’de. Sol Yanım 1. yeni bölüm izle linki.

Sol Yanım 1. bölüm izle linki araştırılmakta. Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 1. bölümü 26 Kasım 2020 perşembe akşamında saat 20.00’da Star TV kanalından yayınlanacak ve dizi bitiminde de Sol Yanım 1. son bölüm izle linki Youtube üzerinden aktif edilecek.

SOL YANIM 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor.

Sol Yanım 1. bölüm full izle

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

Sol Yanım 1. bölüm full izle ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 1. bölüm Sol Yanım son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.