Sol bekin kralı geliyor! Fenerbahçe'den Marcelo bombası

Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler ilk olarak teknik direktör konusunu ortadan kaldırmak ve transfere yönelmek istiyor. Kanarya'da Caner Erkin'in ayrılmasından itibaren sol bekte yaşanan sıkıntı önümüzdeki sezon ortadan kaldırılmak isteniyor. Ali Koç, Real Madrid'in sambacısı marcelo'yu ısrarla istiyor...

Fenerbahçe, bu doğrultuda ismi tartışılmayacak bir yıldıza göz dikti. Real Madrid'in sambacısı Marcelo...

Sol bekin kralı geliyor! Fenerbahçe'den Marcelo bombası

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, hoca konusu netlik kazanmamasına rağmen transfer konusunda birçok görüşme gerçekleştiriyor.

İlk iki sezonunda beklentilerin çok altında kalan başkan Ali Koç'un, 2020-2021 öncesi işi sıkı tutacağı belirtiliyor.

Dünyaca ünlü yıldızlarla temas kuran Kanarya, tartışılmayacak ve güçlü bir kadroyla yeni sezona başlamayı hedefliyor.

O SÖZ HEYECAN YARATTI
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, önceki gece katıldığı bir programda, "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor" sözlerinin ardından gözler R.Madrid'in yıldızına çevrildi.

Fotomaç'ta yer alan haberde, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon İspanyol ekibinde fazla forma şansı bulamayan Marcelo'nun temas kurulan isimlerden biri olduğu iddia edildi.

Madrid'in sakatlıklardan dolayı fazla oynatamadığı ve gelecek sezon düşünmediği Sambacı'nın satılmasına sıcak baktığı ileri sürüldü.

KUPA CANAVARI
Marcelo, Real Madrid ile sayısız başarılara imza attı. 4'er kez Şampiyonlar Ligi, İspanya Lig Şampiyonluğu ve İspanya Süper Kupa zaferi yaşayan Sambacı, 3 UEFA Süper Kupa, 2 İspanya Kupa Şampiyonluğu elde etti.

Real Madrid'de 13. yılına giren Marcelo, bu sezon sakatlıklardan dolayı 11 La Liga maçına çıktı. Toplamda da 19 resmi karşılaşmada forma giyen Sambacı, 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

3.5 AY FORMA GİYMEDİ
Real Madrid'in yıldız sol beki, bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Brezilyalı futbolcu, farklı dönemlerde yaklaşık 3.5 ay sahalardan uzak kaldı. Marcelo, özellikle adale problemi yaşadı.

505 MAÇ 37 GOL 96 ASİST ÜLKESİ
Fluminense forması giydikten sonra Avrupa'da yalnızca Real Madrid'de oynayan Marcelo, İspanyol ekibiyle 505 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 37 kez rakip fileleri havalandıran Sambacı, 96 da asist yaptı.

CARLOS 34'ÜNDE GELMİŞTİ!
Fenerbahçe, 2007-08 öncesi de sol bek için dünyaca ünlü bir transferi kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Real Madrid'de tam 11 sezon forma giyen Roberto Carlos'u renklerine bağlamıştı.

Sambacı, Çubuklu'yu giymeye başladığı dönemde 34 yaşındaydı. Fenerbahçe'nin görüştüğü iddia edilen Marcelo ise 32 yaşında.

 

Sol bekin kralı geliyor! Fenerbahçe'den Marcelo bombası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Real Madrid Süper Lig Marcelo
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.