Trabzonspor'un eski stoperi Sol Bamba kansere yakalandı

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, lenf kanserine yakalandı. 35 yaşındaki futbolcunun kulübü Cardiff City'den yapılan açıklamada, Bamba'nın kemoterapi almaya başladığı ifade edildi. Trabzonspor, 2 sezon formasını giyen futbolcu için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Trabzonspor'un eski stoperlerinden Sol Bamba, lenf kanserine yakalandı. İngiltere'nin bir alt ligi olan Championship ekiplerinden Cardiff City, Ekim 2016'dan beri formalarını giyen 35 yaşındaki futbolcuya lenf kanseri türü olan Hodgkin dışı lenfoma teşhisi konulduğunu açıkladı. Fildişi Sahilli futbolcunun kemoterapi sürecinin başladığı ifade edildi.

2012 yazında Premier League ekibi Leicester City'den 900 bin euro bonservis bedeliyle Bordo-Mavili kulübe transfer olan ve 2012-13, 2013-14 sezonlarında Karadeniz ekibinin formasını giyen Sol Bamba, 2014 yazında o dönem Serie A'da yer alan Palermo'ya bedelsiz olarak transfer edilmişti.

Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından Sol Bamba için geçmiş olsun mesajı paylaştı: "Hızla iyileşmeni diliyoruz Sol Bamba. Seni mümkün olan en kısa sürede sağlıklı görmek en büyük dileğimizdir."

Futbol hayatına Fransa'nın Paris Saint-Germain kulübünden başladıktan sonra İngiltere'de Leicester City, Leeds United, İtalya'da Palermo gibi takımlarda forma giyen başarılı stoper milli takım formasıyla 2010 ve 2014 Dünya Kupaları'nda mücadele etmişti. Sol Bamba, bu sezon Championship'te 5 maça çıkmıştı.

Trabzonspor'un eski stoperi Sol Bamba kansere yakalandı ile ilgili etiketler Trabzonspor Sol Bamba Cardiff City
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.