Sol, Avukat Mustafa Doğan İnal'ı hedef tahtasına oturttu!

Avukat Mustafa Doğan İnal, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk'e başörtülülere ''fahişe'' dediği için açılan davaya müdahil olmuş ve mahkeme Özgentürk'e hapis cezası vermişti. Sol kendisi ile ilgili hakaret içeren haberine de dava açan İnal'ı adeta hedef tahtasına oturttu.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Işıl Özgentürk'ün başörtülüler ile ilgili skandal sözleri büyük infial yaratmıştı. Avukat Mustafa Doğan İnal, bu sözler üzerine Özgentürk'ün yargılandığı davada şahsen şikayetçi oldu.

manşetten hakaret ettiler
İnal, bu gelişmeler üzerine muhalif medyanın radarına girerek adeta hedef tahtasına oturtuldu. Sol Haber manşetten verdiği haberde İnal'a ''küfürbaz avukat '' şeklinde hakaret etti.

Sol, Avukat Mustafa Doğan İnal'ı hedef tahtasına oturttu!

DAVA ÖNCESİ HAKARETLERE DEVAM
İnal söz konusu hakaret ile ilgili de hukuk yoluna başvurdu. Yarın görülecek dava nedeniyle Sol, tekrar avukat İnal'ı manşetlerine taşıyarak hakaretlerde bulundu. Davayla ilgili haberde '''Mahkeme küfürbaz avukatın istediğini yaptı: Işıl Özgentürk'e hapis cezası' başlıklı haberimiz nedeniyle açılan dava yarın sabah 9.30'da İstanbul Anadolu 29. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Okurlarımız ve dostlarımızla birlikte hazır bulunacağız.'' şeklinde skandal ifadeler kullanıldı.

''MÜCADELE BOYNUMUN BORCU...''
Avukat Mustafa Doğan İnal, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi. İnal ''Işıl özgentürkün başörtülülere f..şe dediği davada şahsen şikayetçi olmuştum ve ceza almıştı.Sol denen tetikçi de manşetten”küfürbaz avukat”diye bana hakaret etmişti, şikayetçi oldum dava açıldı.Bu şekilde beni hedef gösteriyorlar,sizinle mücadele boynumun borcudur...'' ifadelerini kullandı. 

Sol, Avukat Mustafa Doğan İnal'ı hedef tahtasına oturttu! ile ilgili etiketler dava mustafa doğan inal sol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.