ŞOK'ta 5L Evin Ayçiçek Yağları ile 5 kg Altınküp Toz Şekerde çılgın indirim! İşte ŞOK 20 Temmuz fiyat listesi

ŞOK marketlerde Pet 5L Evin Ayçiçek Yağları ile 5 kg Altınküp Toz Şekerde indirimler kaldığı yerden devam ediyor. Artan döviz kurlarına rağmen ŞOK’taki indirimler dikkat çekiyor. İşte, 20 Temmuz ŞOK fiyat listesi…

ŞOK marketlerde 5L Pet Evin Ayçiçek Yağları ve 5 kg Altınküp Toz Şekerde indirim fırtınası esiyor. Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar neticesinde vatandaşlar 5L Ayçiçek Yağları fiyatlarındaki yüksek rakamlar karşısında endişe ediyor. Ancak ŞOK marketleri bu rakamları minimumlarda tutuyor.

ŞOK’ta 20 Temmuz indirimlerinde; Şeffaf giderli bebek küvetinden bebek alt açma setine, mini boy desenli burçtan Pilsan eğitici ilk adım arabasına, Colarado dijital göstergeli termostan Fisher-Price markalı hayvan temalı dişliklere kadar pek çok üründe fırsat yer alıyor.

ŞOK’ta Çarşamba gününde; 5 lt Evin Ayçiçek Yağları 155 TL ve 5 kg Toz Şekerde 109 TL’den reyonlarda satışa çıkıyor.

ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları 20 Temmuz

• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 155 TL
• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 69 TL
• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 34.50 TL

ŞOK Toz Şeker Fiyatları 20 Temmuz

• 2 kg Altınküp Toz Şeker 46.50 TL
• 5 kg Altınküp Toz Şeker 109 TL

ŞOK'ta 5L Evin Ayçiçek Yağları ile 5 kg Altınküp Toz Şekerde çılgın indirim! İşte ŞOK 20 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK indirimleri ŞOK fiyat listesi şok sıvı yağ şok ayçiçek yağı şok toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.