ŞOK'ta 5 lt Ayçiçek Yağlarında 40 liralık çılgın bayram indirimi! ŞOK 29 Nisan sıvı yağ fiyatları

ŞOK marketlerde Cuma günü 5 lt Ayçiçek Yağlarında rekor raflara rekor indirim geliyor. Son zamlarla beraber artan fiyatlara ŞOK marketler sürpriz kampanya ile karşılık veriyor. İşte, 29 Nisan ŞOK sıvı yağ fiyatları…

ŞOK marketlerde hafta ortasında Cuma günü indirim şenliği yaşanıyor. Çarşamba indirimlerinde; Tava ve sürahi çeşitlerinden yatak örtüsüne, eşofman takımlarından terliklere, kamp ürünlerinden piknik setlerine kadar sürpriz kampanyalar reyonlardaki yerlerini alıyor.

ŞOK marketlerde ayrıca Nisan ayının sonuna kadar devam edecek olan Ramazan Bayramı indiriminde 200 TL ve üzeri alışverişlere anında 40 TL indirim uygulanacak.

ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları 28 Nisan

• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 32.50 TL
• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 65.00 TL
• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 146.50 TL

ŞOK Toz Şeker Fiyatları 28 Nisan

ŞOK marketlerde 5 kg toz şeker 58 lira.

ŞOK Kırmızı Et Fiyatları 28 Nisan

• 400 g Lezzetlim Dana Kıyma 41.50 TL
• 400 g Lezzetlim Dana Kuşbaşı 43.50 TL
• 300 g Lezzetlim Dana Döner 28.90 TL

ŞOK'ta 5 lt Ayçiçek Yağlarında 40 liralık çılgın bayram indirimi! ŞOK 29 Nisan sıvı yağ fiyatları

Mastercard logolu Garanti BBVA ‘’banka kartları’’ ile sokmarket.com.tr ve Cepteşok uygulamasından yapılan online siparişlerde geçerli olacak indirim kampanyalarından yararlanabilmek için Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile alışveriş yapılması gerekecek.

- 28.03.2022 - 28.04.2022 tarihleri arasında, Mastercard logolu Garanti BBVA ‘’banka kartları’’ ile sokmarket.com.tr ve Cepteşok uygulamasından yapılan online siparişlerde geçerlidir. 

- Kampanyadan yararlanmak için ödemenin Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile yapılması gerekmektedir. 

- Daha önceden Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ya da ilk defa Masterpass’e kaydedilecek Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile ödemelerde, 200 TL ve üzeri siparişte anında 40 TL indirim uygulanacaktır. 

- İlk kez kartını kayıt edecek kullanıcılar ödeme adımında yada ‘’hesabım’’ menüsü altında ‘’ödeme yöntemlerim’’ sekmesine tıklayarak banka kartlarını kayıt edebilirler. 

- Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir. 

- Kampanya diğer ürün indirim ve promosyonlarında da geçerlidir. 

- Mastercard, Şok Market ve Garanti BBVA herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. 

- Kampanyalı sipariş iptali ve iade durumunda kampanyadan kazanılan haklar kaybedilir ve kampanyadan ikinci kez yararlanılamaz.

- Kampanya tüm ürünler için geçerlidir.

ŞOK'ta 5 lt Ayçiçek Yağlarında 40 liralık çılgın bayram indirimi! ŞOK 29 Nisan sıvı yağ fiyatları ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK indirimleri ŞOK fiyat listesi şok ayçiçek yağı şok sıvı yağ
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.