Söke'de iki grup arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Aydın Söke'de iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi. Bir kişinin ağır yaralandığı olayların büyümemesi için polis olay yeri ve hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Edinilen bilgiye göre; Daha önce aralarında husumet olduğu belirtilen kişiler sabah saatlerinde Savuca mahallesi Deniz caddesinde karşı karşıya geldi. Silahların konuştuğu olayda iki kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere iki kişi de yaralandı. M.D., H.K, E.T. ile diğer tarafta O.T, M.T, T.T. arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda H.K ve M.D. hayatını kaybederken, M.T.'nin ağır yaralı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Hafif yaralı T.T.'nin ise tedavisi sürüyor.

Söke'de iki grup arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

 

YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU

Olay sonrasında Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerek olay yerinde gerekse hareketlilik yaşanan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay sonrasında tarafların yakınları hastaneye koştu. Polis hastane girişine barikat kurdu. Olayla ilgili E.T ve O.T göz altına alınırken, geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (İHA)

Söke'de iki grup arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı ile ilgili etiketler Aydın cinayet Söke Kavga Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.