Şoke eden olay! Facebook uygulaması aylar öncesinden nasıl öleceğini bildi

Mardin'in Derik ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Nurettin Çıkar, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Çınar'ın kasım ayında Facebook hesabından paylaştığı 'Adına göre nasıl öleceksin' paylaşımı ise şaşkınlığa neden oldu. Çünkü uygulamanın Çınar'a 'ölümcül bir virüs' yazan sonucunu verdiği görüldü.

Kırsal Kovalı Mahallesi'nin Tepecik mezrasında oturan, evli ve 2 çocuk babası Nurettin Çınar'ın, bazı şikayetleri nedeniyle kaldırıldığı hastanede, koronavirüs testi pozitif çıktı.

Çınar, koronavirüs tedavisine başlanan hastanede dün hayatını kaybetti. Çınar'ın cenazesi, aynı gün toprağa verildi.

ŞAŞKINLIK YARATAN PAYLAŞIM

Öte yandan Nurettin Çınar'ın, geçen yıl 11 Kasım'da Facebook hesabında, 'Adına göre nasıl öleceksin' uygulamasının 'ölümcül bir virüs' yazan sonucunu paylaştığı görüldü.

 Şoke eden olay! Facebook uygulaması aylar öncesinden nasıl öleceğini bildi

Nurettin Çınar'ın kuzeni Abdurrahman Çeliker, "Acımız büyük. Ani ölümü bizleri sarstı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında mezarlığa bile gidemedik. Sanki kalbine işlenmişti. 11 Kasım 2019 tarihli paylaşımında 'Adına göre nasıl öleceksin' sonucunu paylaşmış. Bu paylaşımını görünce şaşkına döndüm ve çok üzüldüm" dedi.

Şoke eden olay! Facebook uygulaması aylar öncesinden nasıl öleceğini bildi ile ilgili etiketler Mardin Facebook Koronavirüs Korona ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.