Sokakta sigara içmenin cezası ne kadar? Kamuya açık alanda sigara içmek yasaklandı!

Sokakta sigara içmenin cezası ne kadar? Kamuya açık alanda sigara içmenin cezası ne oldu sorularının yanıtı haberimizde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan karara göre 81 ilde sigara içme yasağı uygulanacak. Peki, Kamuya açık alanda sigara içme cezası ne kadar? Açık havada sigara içme cezası kaç TL?

Sokakta sigara içmenin cezası ne kadar? Açık havada sigara içmek yasaklandı mı sorularının yanıtı haberimizde. Açık havada sigara içme yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. İçişleri Bakanlığı, tüm il valiliklerine "Koronavirüs Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan karara göre 81 ilde sigara içme yasağı uygulanacak.

SOKAKTA SİGARA İÇMENİN CEZASI NE KADAR?

Kamuya açık alanlarda maskelerini çıkartarak sigara içen vatandaşlara Türkiye genelinde yasak getirildi. Cadde, sokak, meydan, park ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarında geçerli yasağın denetimi emniyet personelince yapacak. Yasağa uymayanlara para cezası uygulanacak.

Sokakta sigara içmenin cezası ne kadar? Kamuya açık alanda sigara içmek yasaklandı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona sigara yasak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.