Sokakta şarkı söylediği görüntüler ortaya çıkan Aleyna Tilki ilk kez konuştu!

Birkaç yıl önce Taksim'de sokakta şarkı söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan Aleyna Tilki, sosyal medyada gündem olan o video hakkında "Sokakta çalışan kimseyi geri çevirmemek lazım" dedi.

Birkaç yıl önce Taksim'de sokakta şarkı söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan Aleyna Tilki, sosyal medyada gündem olan o videoyla ilgili "15 yaşından daha küçüğüm orada. Sokak müzisyenlerine yardım etmek için şarkı söylüyordum. Çünkü çok kutsal bir şey yapıyorlar onlar. Sokakta çalışan kimseyi geri çevirmemek lazım. Sokaktaki insanları sevin" dedi.

Sokakta şarkı söylediği görüntüler ortaya çıkan Aleyna Tilki ilk kez konuştu!

"ŞARKI SÖYLEYİP KAZANIDIĞIMIZ PARAYLA SANA GİTAR ALACAĞIZ"

Şarkı söylemesinin asıl amacının farklı olduğundan bahseden genç popçu sözlerine şöyle devam etti: " Hollywood'da gitar çalan Asyalı bir çocuk gördüm. Gitarının sesi de, kendi sesi de çok az çıkıyordu. Yanına gittim, 'Ben şimdi şarkı söyleyeceğim, sen çalacaksın, toplanan parayla sana yeni gitar alacağız' dedim. Şarkıya başladım, bayağı bir insan birikti. Gitar parası çıktı."

 

Sokakta şarkı söylediği görüntüler ortaya çıkan Aleyna Tilki ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki sokak şarkıcısı sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.