Sokakta pantolonunu indirip kendini tatmin etti

Bursa'da bir genç kız kendisini takip ettikten sonra pantolonunu indirip kendisini tatmin etmeye başlayan şahsı cep telefonu ile kaydetti. Görüntüsünün çekildiğini anlayan sapık pantolonunu yukarı çekip kaçmaya başladı. Yaklaşık 1,5 milyon kişi tarafından izlenen video üzerine polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Genç kızın emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Genç kız ifadesinde "ilk gün tuvaletini yapıyor sanmıştım" dedi...

Bursa'da, 18 yaşındaki G.Ş. adlı genç kız, kendisini takip ettikten sonra sokakta mastürbasyon yapan tacizciyi cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Olay, dün sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi Türkmeneli Caddesi'nde yaşandı. G.Ş., staj yaptığı iş yerine gitmek için evden çıkarak, yürürken takip edildiğini fark etti. Önceki gün de takip edilen Genç kız bunun üzerine cep telefonunun kamerasını açıp kayda girdi.

ARAÇLARIN ARASINDA MASTÜRBASYON YAPIYORDU

Bir gün önce yine takip edildiğini fark ettiği için endişelenen G.Ş., kimliği belirsiz kişinin park halindeki araçların arkasına gizlendiğini gördü. Cep telefonu kamerası ile kayıtta olan G.Ş., bulunduğu yere yaklaştığı tacizciyi, pantolonu ve iç çamaşırını indirmiş halde mastürbasyon yaparken görüntüledi. Gördüğü manzara karşısında adeta çılgına dönen G.Ş., bağırmaya başladı. Genç kızın kendisini görüntülediğini fark eden tacizci ise pantolonunu yukarı çekip olay yerinden hızla kaçtı. 

‘TUVALETİNİ YAPIYOR SANMIŞTIM’

Görüntüleri, genç kızın sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Taciz şüphelisinin kimliğinin tespiti için görüntüleri inceleyen ekipler, G.Ş.’nin de ifadesini aldı.

Emniyete verdiği ifadesinde G.Ş. şunları söyledi: 

“Olaydan bir gün önce staja gitmek için saat 07.40 sıralarında evden çıktım. Saat 07.50’de Türkmeneli Caddesi’ne geldiğimde 16-17 yaşlarında genç bir erkeğin önümdeki iki aracın arasına girdiğini gördüm. Yanından geçerken pantolonunu indirdi . ‘Tuvaletini yapıyor’ sandığım için ilk gün şikayetçi olmamıştım. Oradan hızla uzaklaştım. Ertesi gün yani dün aynı kişiyi bir daha gördüm. Önümde beni, kontrol ederek yürüyordu. Tekrar iki aracın arasına girdi. Önce bir süre çıkmasını bekledim; çıkmayınca aynı şeyi yapacağından şüphelenerek, telefonumun kamerasını açıp, yanına doğru yürüdüm. Telefonumun kamerasına kaydetmeye başladım. Çekim yaptığımı görünce de küfredip, kaçtı. Sesimi duyurmak için de görüntüleri, sosyal medyada paylaştım. Kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum.”

1 MİLYON 400 BİN KİŞİ İZLEDİ

G.Ş., kendisini takip edip, sokakta mastürbasyon yaparken cep telefonu kamerasıyla kaydettiği tacizcinin görüntülerini sosyal medya hesabından., "Bu sabah staja giderken biri arkasına dönerek, beni takip eder gibiydi. Sonrasında iki arabanın arasına girdi ve benim geçmemi bekledi. Bunu anladım çünkü dün de aynı saatte oradan geçerken pantolonunu açmaya çalıştı ve bugün de aynı hareketi yapacağını anlayıp video çektim" notuyla paylaştı.

G.Ş.’nin paylaştığı video şuana kadar Twitter’da 1 milyon 400 bin kez izlendiği ortaya çıktı. Görüntü üzerine binlerce sosyal medya kullanıcısı tacizciye tepki gösterdi.

 Polis, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından tacizciyi yakalamak çalışma başlattı. 

Sokakta pantolonunu indirip kendini tatmin etti ile ilgili etiketler Bursa tacizci sapık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.