Sokakta eğlence horonla başladı yumrukla bitti!

Trabzon'da koronavirüs tedbirlerine uymayan bir grup horon çektikten sonra kavgaya tutuştu.

Trabzon'un Arsin ilçesinde bir grup genç, arkadaşlarını eve bırakmak isterken horon oynamaya başladı. İhbar üzerine polis olay yerine geldi. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı horondan sonra gençlerden ikisi sözlü olarak tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle boğazından tutularak savrulan bir kişi seyir halindeki otomobile çarptı. Otomobilin aynası kırılırken, polisin ve çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga büyümeden engellendi. Yaşanan tartışmayı gören ve aracından inerek darp edilmek istenilen şahsın yanına gelen bir kişi yumruk atmaya başladı.

Polisin müdahalesiyle uzaklaştırılmak istenilen şahsa bu sefer aynası kırılan otomobilin sahibi saldırdı. Aracından inerek yumruk atan otomobilin sahibi şahsı yere düşürdü. Eğlencenin kavgaya dönüştüğü anlar polisin ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sona erdi. (İHA)

Sokakta eğlence horonla başladı yumrukla bitti! ile ilgili etiketler Korona Trabzon eğlence covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.