Sokaklarda sel sularına kapılan yüzlerce araç sürüklendi

İki gün önce sel sularının vurduğu Kastamonu’nuda suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Onlarca ev, araba ve iş yerinin de hasar gördüğü Kastamonu'da cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar tarafından evlerin pencerelerinden çekilen görüntüler dehşete düşürdü.

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta etkili olan şiddetli yağmur sonrasında meydana gelen sel Abana, Azdavay, Çatalzeytin, Pınarbaşı, Bozkurt, Cide, İnebolu ve Küre ilçelerinde hayatı adeta felç etti. Yağış sonrası çok sayıda ilçede meydana gelen sel ve taşkın sebebiyle yollar kapandı, köprüler yıkıldı, onlarca araç sürüklendi, onlarca iş yeri sular altında kaldı.

SEL SULARI EVLERİN 2. KATINA KADAR ULAŞTI!

En büyük hasarın yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sele kapılanlar ve enkaz altında kalanların kurtarılmasıyla ilgili çalışmalar ise aralıksız devam ediyor. Evlerin 2. katlarına kadar ulaşan sel sularına kapılan yüzlerce araç ise denize sürüklendi. Sel sularında sürüklenen bazı araçlar ise sokak aralarında üst üste yığılarak hurdaya döndü.

Sokaklarda sel sularına kapılan yüzlerce araç sürüklendi

Vatandaşlar evlerinin pencerelerinden cep telefonu kameraları ile sokakta sürüklenen araçları panik içerisinde görüntüledi.

 

Sokaklarda sel sularına kapılan yüzlerce araç sürüklendi ile ilgili etiketler Kastamonu Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.