Sokaklarda bayram yoğunluğu! Maske ve sosyal mesafe yok...

Bursa'da Ramazan Bayramı'na sayılı günler kalması ve 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar sokaklara akın etti. Bayram alışverişine çıkanların sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.

Bursa’da, koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından, cadde ve sokaklar hareketlendi.

0-14 yaş grubundaki çocuklara saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verilmesiyle de özellikle çocuklarıyla bayram alışverişi yapmak isteyen aileler yoğunluk oluşturdu.

 Sokaklarda bayram yoğunluğu! Maske ve sosyal mesafe yok...

Çocuklar ve aileleri, 11.00'den itibaren cadde ve sokaklara akın etti. Bazı aileler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi özellikle Bursa Kapalı Çarşı'da çocuklarıyla birlikte alışveriş yaptı.

Çarşıdaki bazı vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maske takmadığı görüldü.

 

Sokaklarda bayram yoğunluğu! Maske ve sosyal mesafe yok... ile ilgili etiketler Bursa alışveriş Koronavirüs Korona maske
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.