Sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı mı? Sigara yasağı olan iller

Sokak ve caddelerde sigara içmek yasak mı? Bir ilimizde daha koronavirüs önlemleri kapsamında sigara yasağı getirildi. Buna göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanlarda sigara yasağı getirilen il sayımız 5’e yükseldi. İşte, sigara yasağı olan iller listesi…

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda bir ilimizde daha açık alanlarda sigara içme yasağı geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüs vaka sayılarında artış olduğunu söylemesi akabinde Kahramanmaraş’ta, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplandı. Peki, sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı mı?

Kahramanmaraş Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu Başkanlığı'nda toplanan mecliste mecliste, meydan, cadde, sokak, park ve kamunun ortak kullandığı alanlarda sigara içilmesinin yasaklandığı belirtildi.

SİGARA YASAĞI OLAN İLLER HANGİLERİ?

Kahramanmaraş
Ordu
Giresun
Kastamonu
Denizli

 

Sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı mı? Sigara yasağı olan iller ile ilgili etiketler sigara Kahramanmaraş sokak cadde yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.