Sokak röportajında açık açık tehdit etti: İç savaş çıkaracağız, Erdoğan'ı indireceğiz!

İstanbul'da 'Kendine Muhabir' adlı bir Youtube kanalındaki sokak röportajı sırasında bir kişi açık açık tehditler savurdu. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan seçilirse sonucu tanımayacaklarını ifade eden genç, "Savaşacağız, iç savaş çıkacak. Onu istemiyoruz. Yüzde 90 oy alsa da indireceğiz" dedi.

'Kendine Muhabir' adlı bir Youtube kanalının sokak röportajı yaptığı sırada mikrofona konuşan bir genç açık açık tehditler savurdu.

"BÜTÜN OYLARI ALSA DA GENÇLER OLARAK ERDOĞAN'I İNDİRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023'te seçilmesi halinde sonuçları tanımayacağını söyleyen şahıs "Kazansa bile onu oradan indireceğiz. İktidar olsa bile biz gençler olarak bu ülke için Atatürk gibi savaşacağız ve onu oradan indireceğiz. Bütün oyları alsa da gençler olarak onu oradan indireceğiz" dedi.

 

"İÇ SAVAŞ ÇIKARTACAĞIZ GEREKİRSE"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı istemediklerini ve çözümlerinin iç savaş savaş çıkartmak olduğunu savunan şahıs, şu ifadeleri kullandı:

2023'de AK Parti iktidar olsa bile biz onu (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) indireceğiz. Bütün oyları alsa da yüzde 90 alsa da biz indireceğiz. İç savaş olacak gerekirse. Gidip onu aşağıya indireceğiz.

Sokak röportajında açık açık tehdit etti: İç savaş çıkaracağız, Erdoğan'ı indireceğiz! - Resim : 2

Sokak röportajında açık açık tehdit etti: İç savaş çıkaracağız, Erdoğan'ı indireceğiz! ile ilgili etiketler Erdoğan Tehdit sokak ropörtajı kendine muhabir iç savaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.