Sokak ortasında ve oğlunun gözü önünde eşini kafasından vurdu!

Eyüpsultan’da alkollü şahıs, sokak ortasında oğlunun gözü önünde eşini tabancayla vurdu. Kadın kafasından vurularak olay yerinde hayatını kaybederken, cani koca kaçtı. Oğul ise hem annesine yardım etmeye hem de babasını polise ihbar etmeye çalıştı.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi Barış Sokak'ta yaşandı.

SARHOŞ ŞEKİLDE TERÖR ESTİRİRKEN KARISI VE ÇOCUĞUNA RASTLADI

İddiaya göre, alkollü bir şekilde sokağa gelen T.A., küfürler savurarak yürüdüğü sırada eşi Fatma Akdeniz ve oğlu M.A.A. ile karşılaştı.

SİLAHINI ÇIKARIP OĞLUNUN ÖNÜNDE EŞİNİ KAFASINDAN VURDU

T.A., eşi Fatma Akdeniz’le sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, yanındaki silahı çıkartarak tehditler savurup ateş etmeye başladı.

T.A.'nın silahından çıkan kurşun eşi Fatma Akdeniz’in kafasına isabet etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken, T.A. olay yerinden uzaklaştı.

POLİSİ ARAYARAK BABASINI İHBAR ETTİ

Annesini kanlar içinde gören M.A.A., ilk önce annesine yardım etmeye çalıştı, sonra da polisi arayarak ihbarda bulundu.

Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatma Akdeniz’in hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Sokak ortasında ve oğlunun gözü önünde eşini kafasından vurdu! ile ilgili etiketler Eyüpsultan Kadın Cinayeti oğlunun önünde kafasından öldü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.