Sokak ortasında silahlı kavga!

Çorum’da iki kişi arasında çıkan tartışmada 1 kişi tabanca ile vurularak yaralandı.

Olay, İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, araçla gitmekte olan Tevfik Ş., Y.Ş., M.N.A. ve T.K., daha önceden tanıdıkları Murat B. ile karşılaştı. Caddede yürüyen Murat B. ile araçtaki şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı.

ÖNCE TOKAT SONRA SİLAH

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine araçtan inen Tevfik Ş., Murat B.’ye tokat attı. Üzerinde bulunan tabancayı çıkaran Murat B., Tevfik Ş.’ye ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunun beline isabet etmesi üzerine yaralanan Tevfik Ş., sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Sokak ortasında silahlı kavga! ile ilgili etiketler Çorum Kavga silah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.