Sokak ortasında rezil anlar: Sarhoş kadın bara alınmayınca çıldırdı!

İngiltere, kendisini bara almayan siyahi görevliye hakaretler ederek küfürler savurup iten Sharna Walker isimli kadının videosunu konusunu konuşuyor. 24 yaşındaki kadının barın güvenlik görevlisi olan siyahi adama "Lanet olası zenci" diyerek şiddet uyguladığı anların videosu sosyal medyada da büyük tepki çekti.

İngiltere'nin Birmingham kenditnde meydana gelen skandal olayda 24 yaşındaki adının Sharna Walker olduğu belirtilen bir kadın bara alınmayınca çıldırdı.

"LANET OLASI ZENCİ"

24 yaşındaki kadın Birmingham'daki işlek bir sokakta bulunan barın siyahi güvenlik görevlisine "lanet olası zenci" diyerek, küfürler savurduğu adamı itti. Çevredeki vatandaşlar tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerin sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından Walkers özür diledi.

Sokak ortasında rezil anlar: Sarhoş kadın bara alınmayınca çıldırdı!

"IRKÇI DEĞİLİM, SİYAHİ SEVGİLİLERİM BİLE OLDU"

24 yaşındaki kadın, iyi bir insan olduğunu ve sadece "çok sarhoş olduğunu ve kendinde olmadığını" iddia etti. Siyahi görevliye ırkçı söylemleri de bulunan Walkers, aslında ırkçı olmadığını söyleyerek, "Geçmişte siyahi erkeklerle bile çıktım." dedi.

Walkers, özür dilediği uzun açıklamasında istismar edilmeksizin "ifade özgürlüğüne sahip olduğunu" söyledi. Kendini eleştirilerin hedefinde bulan kadın mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Gece kulübünde meydana gelen durum için herkesten özür dilemek ve aslında ırkçı olmadığımı herkesin bilmesini istiyorum, çok sevdiğim siyahi arkadaşım var. Siyahi erkeklerle bile ilişki yaşadım.O gece ciddi bir şekilde sarhoştum, kendimde değildim ve üzüldüm çünkü kimliğimi iki kilometre ötede park ettiğim aracımda bırakmıştım ve gerçekten de kulübe girmek istedim.Topuklu ayakkabı giymiştim ve kimliğimi alamadım. Açıkça 18 yaşından büyük görünüyorum ama yine de bara alınmadım, bu yüzden kızgındım."

Sokak ortasında rezil anlar: Sarhoş kadın bara alınmayınca çıldırdı! - Resim : 2

MEKANA GİRİŞİ ÖMÜR BOYU YASAKLANDI

Skandal olay sonrası harekete geçen West Midlands Polisi olay üzerinde araştırma başlattığını belirtti. İlgili Wetherspoon adlı mekan ise Walker'ın mekana girişini ömür boyu yasakladığını açıkladı.

Bar zincirinin sözcüsü, "Olayın cumartesi gecesi barın dışında gerçekleştiğini teyit edebiliriz. Söz konusu kadın davranışından dolayı dışarı atılmıştı. İçkisini kapı görevlisine tükürdü ve ayrıca ırkçı hakaretlerde bulundu. Ayrılırken de sorunlara neden oldu. Bu davranış tamamen kabul edilemez ve kadının mekanımıza girmesi ömür boyu yasaklandı. Ayrıca cezai zarar için onu takip edeceğiz ve güvenlik kamerası görüntülerini en kısa zamanda polise ileteceğiz."

"BENİM BAŞIMA GELENLER, BAŞKALARININ BAŞINA GELMEMELİ"

Videoda hakaretlere maruz kaldığı görülen kapı görevlisi, Facebook'ta şunları yazdı: "Bazıları gibi yıllardır güvenlik işi yapmıyorum, kısa süredir bu işteyim ancak görülecek hemen hemen her şeyi yaşadım. Ancak benim başıma gelenler, başka kimsenin başına gelmemeli. Bir zamanlar bunun gibi şeylerin üzerini örtüp halının altına sürdüğüm oldu ama artık işler değişti."

Sokak ortasında rezil anlar: Sarhoş kadın bara alınmayınca çıldırdı! ile ilgili etiketler İngiltere Bar Siyahi birmingham sarhoş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.