Sokak ortasında korkunç cinayet: 12 yaşındaki kız çocuğu uğradığı saldırıda öldürüldü

İngiltere'nin Liverpool kentinde 12 yaşında bir kız çocuğu sokak ortasında öldürüldü. Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri yaşları 13 ile 15 arasında değişen 4 çocuğu tutuklayarak sorgulamaya başladı.

Liverpool kenti şehir merkezinde dün akşam saatlerinde noel ışıklarının resmi olarak yakılmasının ardından dolan caddelerin birinde 12 yaşında bir kız çocuğu ağır yaralı olarak yatarken bulundu. Çevrede bulunanlar ilk müdahaleyi yaparak ambulansı aradı. Ancak talihsiz çocuk hayatını kaybetti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, polis ekipleri Ava White adlı çocuğun vücudunda ağır yaraların bulunduğunu belirtti. 12 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı bir tartışma sonrası uğradığı saldırıda hayatını kaybettiği ihtimali üzerine duruyor.

Olay sonrası harekete geçen polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan ve 13 ile 15 yaşları arasında değişen 4 çocuğu tutukladı. Merseyside Polis Departmanı, hayatını kaybeden Ava White'ın ailesine başsağlığı dileyerek soruşturmanın sürdüğünü kaybetti.

 

Sokak ortasında korkunç cinayet: 12 yaşındaki kız çocuğu uğradığı saldırıda öldürüldü ile ilgili etiketler İngiltere cinayet Çocuk Liverpool tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.