Sokak ortasında infaz güvenlik kamerasında

Sultangazi’de bir kişi arkadaşıyla sokakta yürürken, arkasından gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan kaçarak kayıplara karışırken, başından vurulan kişi yaşamını yitirdi. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un ilçesi Sultangazi'ye bağlı İsmetpaşa Mahallesi 95 Sokak'ta, Nedim Ç. sokakta arkadaşıyla yürüdüğü esnada arkasından gelen kimliği belirsiz bir kişinin silahla 3 el ateş etmesi sonucu başından vurularak kanlar içinde yere yığıldı.

Sokak içinde panik yaşanırken, başından vurulan 35 yaşındaki Nedim Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalarının ardından olay yerindeki ceset incelenmek üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Sokak ortasında infaz güvenlik kamerasında

CİNAYET ANI KAMERADA

Sultangazi’da bir kişinin sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki kişi yolda yürürken arkalarından gelen diğer bir şahsın ateş açmaya başladığı, silah seslerini duyan vatandaşların olay yerinden kaçmaya çalıştığı ve saldırganın kaçtığı görülüyor.


İHA

Sokak ortasında infaz güvenlik kamerasında ile ilgili etiketler Sultangazi cinayet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.