Kızını sokakta görünce gözü döndü! Saçlarından tutup sürükledi...Çığlıkları sokağı inletti

Diyarbakır'da bir anne, 5 gündür eve gelmeyen kızını sokakta görünce çılgına döndü. Gözü dönen öfkeli anne, eve gitmek istemeyen kızını saçlarından tutarak sürükledi. O anlarda kızın acı içinde attığı çığlıklar kahretti. Çevredeki vatandaşlar anneyi sakinleştirmeye çalıştı.

Diyarbakır'ın Yenişehir semti eski Kasaplar Durağı'nda 5 gündür eve gitmediği öne sürülen kızıyla sokakta karşılaşan kimliği belirssiz bir kadın deliye döndü. 

EVE GERİ DÖNMEK İSTEMEDİ

Annesi kızı eve götürmek istedi ama 15 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız çocuğu, annesine direndi. Bunun üzerine anne, kızının saçlarından tutup götürmeye çalıştı.

Kızını sokakta görünce gözü döndü! Saçlarından tutup sürükledi...Çığlıkları sokağı inletti

ÇIĞLIKLARI MAHALLEYİ İNLETTİ

Kız çocuğu acı içerisinde çığlıklar atınca çevredekiler yardıma koştu. Vatandaşlar, anneyi sakinleştirmeye çalıştı.

Kızını sokakta görünce gözü döndü! Saçlarından tutup sürükledi...Çığlıkları sokağı inletti - Resim : 2

ANNENİN İFADESİ ALINDI

Bu sırada kız, annesinin elinden kurtulup uzaklaştı. O anlar, anbean görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, annenin ifadesine başvurdu.

Kızını sokakta görünce gözü döndü! Saçlarından tutup sürükledi...Çığlıkları sokağı inletti - Resim : 3

Kızını sokakta görünce gözü döndü! Saçlarından tutup sürükledi...Çığlıkları sokağı inletti ile ilgili etiketler Diyarbakır Yenişehir Anne Çocuk kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.