Sokak ortasında iki kişiye kurşun yağdırdı!

Büyükçekmece'de motosiklet kaskı takan saldırgan, iş yerlerinin önünde oturan iki kişiye kurşun yağdırdı. Olayın ardından saldırgan kaçarak uzaklaştı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde dün gece 20.30 sıralarında bir kırtasiye önünde oturan Saim A. ve amcası Hakkı A. motosiklet kasklı bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz saldırgan, amca ile yeğenine kurşun yağdırdıktan sonra, kendisini bekleyen bir motosiklet ile olay yerinden uzaklaştı.

AĞIR YARALANDI

Saim A. bacağından 2 kurşun ile yaralanırken, Hakkı A. boynuna ve vücuduna gelen kurşunlar ile ağır yaralandı. Olayı gören esnaf arkadaşları hemen yardıma koşarak yaralananları, yakında bulunan tıp merkezine götürdüler. İlk müdahalenin ardından durumu ağır olan Hakkı A. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Saim A. ise Bağcılar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sokak ortasında iki kişiye kurşun yağdırdı!

İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Delil çalışması yapan ekipler, görgü tanıklarını dinleyerek kamera kayıtlarını inceledi. Polisin saldırganı yakalama çalışması sürüyor.

Sokak ortasında iki kişiye kurşun yağdırdı! - Resim : 2

Sokak ortasında iki kişiye kurşun yağdırdı! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükçekmece Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.