Sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini öneren Yeşim Salkım'dan eleştirilere yanıt

TGRT ekranlarında yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programında sokak hayvanlarının tartışıldığı konuda, programın sunucusu Yeşim Salkım'ın sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesi talebi sosyal medyada tepki çekti. Yeşim Salkım'a boykot çağrısı yapılırken, ünlü şarkıcı konu ile ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medyadan bir video paylaşarak kendisini eleştirenlere yanıt veren Salkım, ''Ben de doğru olanı yaptım. Bana kalkıp şu kadarcık aklınızla gelmeyin.'' dedi.

TGRT ekranlarında yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programında, sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesi gerektiğini söylediği için Yeşim Salkım'a tepki yağdı. Twitter'da #yesimsalkımboykot etiketi açıldı. 53 yaşındaki şarkıcı hakkında yapılan olumsuz yorumlara, bir video çekerek yanıt verdi. Salkım açıklamasında sert ifadeler kullandı. 

Sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini öneren Yeşim Salkım'dan eleştirilere yanıt

''BENİM KADAR HAYVANLARI SEVEN İNSAN YOKTUR!''


İşte gelen tepkilerin ardından Yeşim Salkım'ın açıklamaları...

"Evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İç İşleri Bakanlığı'nı ve hükümeti göreve çağırdım. Acılı bağlanmış olan iki babaya da 'Helvasını nasıl kardınız?' diye mi soracaktım ha gerizekalılar. Sizin ne düşündüğünüz benim umrumda bile değil. Doğru tektir. Anladınız mı? Ben de doğru olanı yaptım. Bana kalkıp şu kadarcık aklınızla gelmeyin. Benim kadar hayvanları seven insan zaten yoktur. Ama ben sizin gibi burada artistlik yapmıyorum. Oturduğum yer de geniş geniş evlerimde beş tane köpekle oturup videolar da çekmiyorum. Aklınızı başınıza devşirin. Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben."

 

 

Sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini öneren Yeşim Salkım'dan eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Sosyal Medya Twitter sokak köpekleri boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.