Sokak köpekleri paylaşımıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak bir paylaşım daha

12 Mart'ta Twitter hesabından ‘Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya’ şeklinde paylaşımda bulunduğu için İstanbul Adalеt Sarayı’na gidеrеk savcılığa ifadе veren Yıldız Tilbe, çok konuşulacak yeni bir paylaşım daha yaptı. Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında ''Sokaklara timsah, komodo ejderi ve sırtlan bırakacağım'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 Mart'ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımla hayvanseverlerin tepkisini çekmişti. Sokak köpeklerini hedef alan Tilbe, Twitter hesabından ‘Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya’ şeklinde bir paylaşımda bulunmuş, aldığı eleştirilerin ardından ise geri adım atarak özür dilemişti.

Tepkilerin hedefi olan ünlü şarkıcı, ''Kalbini istemeden kırdığım köpek sahibi insanlar için çok özür dilerim, yakınlarını köpek saldırısında kaybeden yüreği dağılan insanlardan da özür dilerim. Kırıldığım insanları da Allaha havale ettim bundan sonra'' şeklinde bir özür mesajı yayınlamıştı.


Hakkında suç duyurusunda bulunulan Yıldız Tilbe, İstanbul Adalеt Sarayı’na giderek hem ‘şikâyetçi’ hem de ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermişti. Tilbe, Twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşımla dikkat çekti. Tilbe, bu defa sokaklara çeşitli hayvanları bırakacağını söyledi.


''SOKAKLARA TİMSAH, KOMODO EJDERİ, SIRTLAN BIRAKACAĞIM''

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından arka arkaya yaptığı yeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı , sokaklarda gezsinler çoğalsınlar , millet bakar , belki uzun vade de afrika gibi oluruz her çeşit hayvan neden olmasın , insanlara da yeni yaşam alanı yapılır dağ başı mars falan gideriz , gezegenlere çıkıyo ya ileri İnsan''

Sokak köpekleri paylaşımıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak bir paylaşım daha

''Bende uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara ,timsah komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için , anakonda da olur , besleme yapıp sokağa bırakıcam ,, hem turistlerde gelir , safari falan neden olmasın neyimiz eksik, sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin''

Sokak köpekleri paylaşımıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak bir paylaşım daha - Resim : 2

 

 

Sokak köpekleri paylaşımıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak bir paylaşım daha ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe suç duyurusu Sosyal Medya Twitter sokak köpekleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.