Sokak köpekleri ilkokul çocuklarına saldırdı! O anlar kamerada

Ankara'nın Altındağ ilçesinde sokak köpekleri bir ilkokulun bahçe duvarını aştı. İlkokul öğrencilerine saldıran köpeklerin görüntüsü bir vatandaş tarafından kaydedildi. Videoda çocukların korkuyla kaçışı da yer aldı. Gölbaşında ise bir grup genç sokak köpeğini rahatsız edince kaçmak zorunda kaldı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Baraj Mahallesi Çagrıbey Caddesi Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan Kuzeykent İlkokulu'nun etrafında sürü halinde gezen sokak köpekleri öğrencilere saldırdı. Yaşanan saldırı anı bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Gölbaşı ilçesinde ise bir sokak köpeği çevredeki gençler tarafından rahatsız edilince saldırıya geçti. Sokak köpeği kendini rahatsız eden gençlere saldırdı. Bu sırada yoldan geçen bir kadına köpeğin saldırıda bulunmaması ve kadının rahat tavırları dikkat çekti.

İHA

Sokak köpekleri ilkokul çocuklarına saldırdı! O anlar kamerada ile ilgili etiketler Ankara Altındağ sokak köpekleri ilkokul Kuzeykent İlkokulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.