Sokak kedilerinin mamasını çöpe attı

Şişli'de bir kişi, evini "pire" bastığını iddia ederek sokak hayvanlarının beslenmesi için konulan mamaları, kaplarıyla beraber tek tek çöpe attı. Uyarılara aldırış etmeyen kadın tüm mamaları çöpe attıktan sonra sokaktan ayrıldı.

Şişli Feriköy’de meydana gelen olayda bir binaya yaşayan Meryem Y., evine “pire” bastığını iddia ederek sokak hayvanlarının beslenmesi için konulan mamaları, kaplarıyla beraber tek tek çöpe attı. Kadının bu hareketini gören binada oturan ve sokak hayvanlarını besleyen başka kadın duruma tepki gösterdi.

TÜM MAMALARI ACIMADAN ÇÖPE ATTI

Sokaktaki kadınla tartışan binadaki kadın, mamaları çöpe atamayacağını ve yasa gereği sokak hayvanlarının beslenme hakkının olduğunu hatırlattı. Ancak uyarılara aldırış etmeyen kadın tüm mamaları çöpe attıktan sonra eldivenlerini de çöpe attı.

"PİRE BULAŞIYOR"

Binadaki kadına, evindeki kediden pire bulaşıyor iddiasında bulunan sorumsuz kadın ardından sokaktan ayrıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

İHA

Sokak kedilerinin mamasını çöpe attı ile ilgili etiketler Şişli sokak hayvanları şişli feriköy kedi maması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.